Champagnefestijn in Oostende pakt uit met groot scherm voor bekerfinale

Nancy Cattrysse en Bernard Vandamme van de organisatie, samen met een Franse champagneboer. © MF
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

De bekerfinale volgen op groot scherm? In Oostende zijn de mogelijkheden beperkt.

Van vrijdag tot zondag ben je op het Champagnefestijn in de Wellingtonrenbaan in Oostende aan het juiste adres voor gastronomie, kunst, cultuur en… bubbels uiteraard. De opbrengst van het Champagnefestijn gaat dit jaar naar vzw Ithaka, een coachingcentrum in Oostende. Hun belangrijkste doelstelling is mensen met een beperking te laten samenwerken met mensen zonder beperking. Daarom werken de medewerkers niet alleen in Ithaka, maar ook in het gewone arbeidscircuit. De coach gaat samen met de medewerker op zoek naar een job waarvoor hij of zij geschikt is.

Champagne, muziek en kunst

Aan het concept van het succesrijke Champagnefestijn wordt niet geraakt. “Ook nu weer is het genieten van een mix van champagne, muziek en kunst”, aldus voorzitter Bernard Vandamme. Er zijn degustaties, liveoptredens van Jo Arend en The Sideshow Three, een expo met sculpturen en schilderijen van Hannes D’Haese en een ruilbeurs voor de capsuleverzamelaars. Op zaterdag is er een ladies night en op zondag geniet je van een champagneontbijt.

“Als een van de weinige, zo niet enige, organisatie pakken we zaterdagavond uit met een groot scherm om de bekerfinale live te volgen. Wie KV Oostende Zulte Waregem wil zien verslaan met een glaasje bubbels in de hand, is welkom in de Wellingtonrenbaan”, aldus het bestuur.

(MF – Foto MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.