Stef Peeters trekt na een seizoen Cercle richting Eupen

© ACR
Redactie KW

Cercle Brugge nam Stef Peeters vorige zomer over van het Franse Caen en tekende toen voor vier seizoenen bij groen-zwart. Nu trekt hij naar de Oostkantons, waar hij een contract tekent bij Eupen.

Stef Peeters had in de voorbije competitie een belangrijk aandeel in de ultieme redding van groen-zwart door tegen KV Mechelen voor de beslissende goal of een 3-2 winst te zorgen. Dit bleek nadien een kantelmoment in de strijd om het behoud. In totaal was Peeters, die onlangs vader werd, in 24 matchen goed voor zes goals en drie assists.

Winst van 200.000 euro

De middenvelder stond zaterdag niet op het wedstrijdblad in de oefenpot tegen Zulte Waregem en zijn kastje in de kleedkamer van Cercle was maandagmorgen al leeg. De Limburger was op weg naar Eupen dat op stage is het Nederlandse Horst. Cercle kon het bod van de club uit de Oostkantons blijkbaar niet weigeren en laat de 28-jarige Limburger met een winst van 200.000 euro vertrekken. Peeters is sedert 2011 als profvoetballer met Eupen aan zijn achtste club toe. (ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier