Als geschenk kregen ze allen een minitrolley in de groen en zwarte kleuren. Ook de volledige A-kern en de technische staf kwam langs. Na de blijde intrede van Sinterklaas en het daarbij horende fotomoment was er nog een signeersessie waar alle jeugdspelers in een fotoboekje een handtekening konden laten plaatsen van alle spelers en trainers.

Na de signeersessie volgde nog een gezellig samenzijn waarop ook de ouders van de jeugdspelers werden uitgenodigd voor een lekkere wafel en chocolademelk.

© Foto ACR

(ACR)

Als geschenk kregen ze allen een minitrolley in de groen en zwarte kleuren. Ook de volledige A-kern en de technische staf kwam langs. Na de blijde intrede van Sinterklaas en het daarbij horende fotomoment was er nog een signeersessie waar alle jeugdspelers in een fotoboekje een handtekening konden laten plaatsen van alle spelers en trainers. Na de signeersessie volgde nog een gezellig samenzijn waarop ook de ouders van de jeugdspelers werden uitgenodigd voor een lekkere wafel en chocolademelk.(ACR)