Ook Cercle blij met beslissing Vlaamse regering in stadiondossier

© belga
Redactie KW

Ook Cercle Brugge is blij met de goedkeuring van de Vlaamse Regering van het nieuw ruimtelijk plan in het stadiondossier. “We zijn dankbaar dat er naar oplossingen wordt gezorgd”, zegt voorzitter Vincent Goemaere.

De voorzitter van Cercle Brugge is voorzichtig positief over de vooruitgang in het Brugse stadiondossier. Vrijdag keurde de Vlaamse regering een nieuw ruimtelijk plan goed. Daarbij werd tegemoetgekomen aan de eerdere opmerkingen van de Raad van State.

“We zijn enorm blij dat er naar oplossingen wordt gezocht en dat de minister zich ervoor inzet”, zegt hij. Toch blijft Goemaere waakzaam. “Het blijft natuurlijk afwachten op wat de Raad van State uiteindelijk beslist. We blijven ons wel achter dit verhaal zetten.” Tot er een definitief alternatief is voor Cercle Brugge blijft de ploeg voetballen op de site Jan Breydel. “Zolang we geen definitieve oplossing krijgen elders, blijven we op Jan Breydel. Als de Blankenbergse Steenweg ons definitief garantie geeft, grijpen we die kans met beide handen”, aldus Goemaere.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier