"Ik heb een fout gemaakt die bijna onherstelbaar was", begint de speler van Cercle Brugge zijn videoboodschap. "Ik bracht mijn leven en dat van de mensen rond mij in gevaar. In deze video wil ik me dan ook verontschuldigen."

"Intussen heb ik een centrum voor verkeersslachtoffers bezocht. Daar heb ik kunnen nadenken en heb ik beseft dat je aandachtig en voorzichtig moet zijn op de weg. Er kan van alles gebeuren. Ik moet me voorbeeldig gedragen en dat heb ik toen niet gedaan."

Bekijk hieronder de videoboodschap van Kylian Hazard op Instagram.

"Ik heb een fout gemaakt die bijna onherstelbaar was", begint de speler van Cercle Brugge zijn videoboodschap. "Ik bracht mijn leven en dat van de mensen rond mij in gevaar. In deze video wil ik me dan ook verontschuldigen.""Intussen heb ik een centrum voor verkeersslachtoffers bezocht. Daar heb ik kunnen nadenken en heb ik beseft dat je aandachtig en voorzichtig moet zijn op de weg. Er kan van alles gebeuren. Ik moet me voorbeeldig gedragen en dat heb ik toen niet gedaan."Bekijk hieronder de videoboodschap van Kylian Hazard op Instagram.