In die functie was hij om een kwinkslag te geven, toen dat nog kon tijdens voetbalmatchen, niet verlegen. Een maand geleden was Marc Laridon nog op de fandag van Cercle Brugge te gast om met enkele gewezen spelers anekdotes en herinneringen op te halen.

Hij was tevens oprichter van de voetbalschool van Cercle Brugge, die vele jaren een onderkomen had in Koude Keuken in Sint-Andries. Hij was tevens oud-onderwijzer van de stedelijke basisschool in die Brugse deelgemeente en bekend als Fidel, als gewezen Prins Carnaval Fidel I. De plechtige uitvaartdienst heeft vrijdag 16 augustus om 10.00 uur plaats in de parochiekerk Sint-Baafs in Sint-Andries.

(ACR)

In die functie was hij om een kwinkslag te geven, toen dat nog kon tijdens voetbalmatchen, niet verlegen. Een maand geleden was Marc Laridon nog op de fandag van Cercle Brugge te gast om met enkele gewezen spelers anekdotes en herinneringen op te halen.Hij was tevens oprichter van de voetbalschool van Cercle Brugge, die vele jaren een onderkomen had in Koude Keuken in Sint-Andries. Hij was tevens oud-onderwijzer van de stedelijke basisschool in die Brugse deelgemeente en bekend als Fidel, als gewezen Prins Carnaval Fidel I. De plechtige uitvaartdienst heeft vrijdag 16 augustus om 10.00 uur plaats in de parochiekerk Sint-Baafs in Sint-Andries.(ACR)