Geen winnaar in degradatieclash Waasland-Beveren – Cercle Brugge

© belga

In de degradatietopper tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge viel er geen winnaar te noteren. Het bleef 1-1.

Waasland-Beveren toonde zich voor rust duidelijk de betere partij. Din Sula bracht de thuisploeg na twaalf minuten op voorsprong dankzij een geplaatst schot voorbij Hubert. Cercle Brugge probeerde nadien de bakens te verzetten, maar de kansen bleven uitsluitend voor de fusieploeg.

Na rust veranderde het spelbeeld. De bezoekers creërden eindelijk hun eerste kansjes en na een misser van Saadi bracht Biancone op het uur de Vereniging langszij met een prachtige krul van buiten de zestien, 1-1. In het slot namen beide teams vrede met een punt. Het bleef 1-1.

Biancone bracht Cercle op 1-1 met een prachtig doelpunt.
Biancone bracht Cercle op 1-1 met een prachtig doelpunt.© BELGA

Waasland-Beveren (11 ptn) behoudt in de stand als voorlaatste drie punten voorsprong op rode lantaarn Cercle Brugge (8 ptn). Het duo krijgt wel nummer veertien Oostende (12 ptn) in het vizier.