Dylan De Belder werd zijn harde werken tijdens de voorbereiding beloond met een basisstek in de eerste wedstrijd van het seizoen van Cercle Brugge tegen Standard (0-2). Maar in het slotkwartier liep het verkeerd en bleef hij tijdens een sliding op de natte grasmat met zijn stuts vaststekken en bleef hij kermend van de pijn liggen. Hij werd met een brancard afgevoerd en meteen werd voor een ernstige blessure gevreesd.

Medisch onderzoek bracht maandag aan het licht dat de Waalse aanvaller een scheur in de ligamenten van de rechterenkel heeft opgelopen. Hij zal minstens drie maanden aan de kant moeten blijven om te revalideren. In de nog lopende transferperiode zal Cercle nu wellicht naar een waardige vervanger zoeken.

(ACR)

Dylan De Belder werd zijn harde werken tijdens de voorbereiding beloond met een basisstek in de eerste wedstrijd van het seizoen van Cercle Brugge tegen Standard (0-2). Maar in het slotkwartier liep het verkeerd en bleef hij tijdens een sliding op de natte grasmat met zijn stuts vaststekken en bleef hij kermend van de pijn liggen. Hij werd met een brancard afgevoerd en meteen werd voor een ernstige blessure gevreesd. Medisch onderzoek bracht maandag aan het licht dat de Waalse aanvaller een scheur in de ligamenten van de rechterenkel heeft opgelopen. Hij zal minstens drie maanden aan de kant moeten blijven om te revalideren. In de nog lopende transferperiode zal Cercle nu wellicht naar een waardige vervanger zoeken. (ACR)