Paul Nardi ondertekende bij de Franse tweedeklasser een contract voor vier seizoenen. De 25-jarige doelman werd door AS Monaco in januari 2017 aan Cercle Brugge uitgeleend. Hij stond 81 wedstrijden in de Belgische competitie in het doel van groen-zwart en kreeg vorig seizoen de gouden schoen van vriendenkring d'Echte, door de fans verkozen als verdienstelijke speler. Hij keerde naar AS Monaco terug en een terugkeer voor dit seizoen naar Cercle zag de Fransman niet zitten. Hij maakte de eerste week van de voorbereiding mee met de Monegasken en keek intussen uit naar een nieuwe club. Dat werd dus FC Lorient.

"Na twee en een half seizoen in België wilde ik een nieuwe uitdaging aangaan. Lorient is een gestructureerde club die zichzelf de middelen geeft om te slagen. Om zo snel mogelijk een weg te vinden in de elite van het Franse voetbal", aldus Nardi op de website van Lorient.

Eerder op de dag werd Stéphane Omeonga als een inkomende transfer bij Cercle Brugge aangekondigd. De Belgische belofte-international is de 14de transfer die groen-zwart deed. Eerder waren dit al Stef Peeters (Caen, Fr.), Yves Diabala (OSC Lille, Fr.), Jordi Mboula (AS Monaco, Fra.), Rominigue Kouamé (OSC Lille, Fra.), Julien Serrano (AS Monaco, Fr.), Idriss Saadi (RC Strasbourg, Fra.), Loïc Badiashile (AS Monaco, Fr.), Giulian Biancone (AS Monaco, Fr.), Adrien Bongiovanni (AS Monaco, Fr.), Aboubakary Kanté (Béziers, Fr.), Kylian Hazard (Chelsea, Eng.), Merveille Goblet (Waasland-Beveren) en Guillaume Hubert (Club Brugge). Het aantal verkochte abonnementen voor komend seizoen bij Cercle Brugge is momenteel 3.800. De volledige spelersgroep, technische staf en leden van het bestuur trokken dinsdagavond naar Zeebrugge om er samen te dineren. Een traditie in de week voor de competitie officieel start.

(ACR)

Paul Nardi ondertekende bij de Franse tweedeklasser een contract voor vier seizoenen. De 25-jarige doelman werd door AS Monaco in januari 2017 aan Cercle Brugge uitgeleend. Hij stond 81 wedstrijden in de Belgische competitie in het doel van groen-zwart en kreeg vorig seizoen de gouden schoen van vriendenkring d'Echte, door de fans verkozen als verdienstelijke speler. Hij keerde naar AS Monaco terug en een terugkeer voor dit seizoen naar Cercle zag de Fransman niet zitten. Hij maakte de eerste week van de voorbereiding mee met de Monegasken en keek intussen uit naar een nieuwe club. Dat werd dus FC Lorient. "Na twee en een half seizoen in België wilde ik een nieuwe uitdaging aangaan. Lorient is een gestructureerde club die zichzelf de middelen geeft om te slagen. Om zo snel mogelijk een weg te vinden in de elite van het Franse voetbal", aldus Nardi op de website van Lorient.Eerder op de dag werd Stéphane Omeonga als een inkomende transfer bij Cercle Brugge aangekondigd. De Belgische belofte-international is de 14de transfer die groen-zwart deed. Eerder waren dit al Stef Peeters (Caen, Fr.), Yves Diabala (OSC Lille, Fr.), Jordi Mboula (AS Monaco, Fra.), Rominigue Kouamé (OSC Lille, Fra.), Julien Serrano (AS Monaco, Fr.), Idriss Saadi (RC Strasbourg, Fra.), Loïc Badiashile (AS Monaco, Fr.), Giulian Biancone (AS Monaco, Fr.), Adrien Bongiovanni (AS Monaco, Fr.), Aboubakary Kanté (Béziers, Fr.), Kylian Hazard (Chelsea, Eng.), Merveille Goblet (Waasland-Beveren) en Guillaume Hubert (Club Brugge). Het aantal verkochte abonnementen voor komend seizoen bij Cercle Brugge is momenteel 3.800. De volledige spelersgroep, technische staf en leden van het bestuur trokken dinsdagavond naar Zeebrugge om er samen te dineren. Een traditie in de week voor de competitie officieel start.(ACR)