Doelman Miguel Van Damme langer bij Cercle Brugge

© belga
Redactie KW

De 25-jarige keeper zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij groen-zwart tot juni 2020, met een optie op een bijkomend seizoen.

Miguel Van Damme deed in 2013 de overstap van Maldegem naar Cercle en maakte in april 2014 zijn debuut bij groen-zwart in een wedstrijd tegen KV Mechelen. Hij begint aan zijn zevende seizoen bij Cercle. “Deze vereniging heeft echt wel mijn hart veroverd: het is voor mij dan ook een hele eer om vandaag mijn zevende seizoen bij Cercle Brugge te kunnen aankondigen“, aldus Miguel Van Damme op de website van Cercle Brugge.

Sportief directeur François Vitali: “We zijn erg blij dat Miguel zijn contract bij Cercle Brugge verlengt. Miguel is niet alleen een echte Cercle-man, hij is ook een speler die de waarden en normen vertegenwoordigt die we van een Cercle Brugge speler verlangen. Het was een zeer duidelijke doelstelling van ons om Miguel zijn verbintenis te verlengen en ik ben blij om hierin te zijn geslaagd.”

Van Damme kwam het voorbije seizoen als doublure voor Paul Nardi twee keer in actie in een competitiewedstrijd en een keer in een bekermatch.

Cercle Brugge hoopt deze week nog enkele nieuwe spelers alsook de nieuwe hoofdtrainer voor te stellen.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier