Voor aanvang van de wedstrijd Cercle Brugge- Union laatstleden werd de tweede stemronde van de 47ste Pop-Poll van d'Echte gehouden, ook wel de Gouden Schoen van Cercle genoemd. De stemmen van de aanwezige supporters werden geteld en zowel in de eerste, na Nieuwjaar, als de tweede stemronde is de top drie dezelfde, met Paul Nardi als winnaar voor Xavier Mercier en Benjamin Lambot.

De trofee, een gouden schoen, zal aan de doelman overhandigd worden voor aanvang van de wedstrijd Cercle Brugge- Moeskroen op dinsdag 14 mei. Xavier Mercier, Yvan Yagan, Mathieu Maertens, Olivier Werner en Kristof D'Haene wonnen de vijf seizoenen ervoor de Gouden Schoen van d'Echte.

(ACR)

Voor aanvang van de wedstrijd Cercle Brugge- Union laatstleden werd de tweede stemronde van de 47ste Pop-Poll van d'Echte gehouden, ook wel de Gouden Schoen van Cercle genoemd. De stemmen van de aanwezige supporters werden geteld en zowel in de eerste, na Nieuwjaar, als de tweede stemronde is de top drie dezelfde, met Paul Nardi als winnaar voor Xavier Mercier en Benjamin Lambot.De trofee, een gouden schoen, zal aan de doelman overhandigd worden voor aanvang van de wedstrijd Cercle Brugge- Moeskroen op dinsdag 14 mei. Xavier Mercier, Yvan Yagan, Mathieu Maertens, Olivier Werner en Kristof D'Haene wonnen de vijf seizoenen ervoor de Gouden Schoen van d'Echte. (ACR)