Alimani Gory is 22 jaar en kan voorin zowel op de flank als centraal opgesteld worden. Hij ondertekende bij groen-zwart een verbintenis voor vier seizoenen. Alimami Gory komt sinds de zomer van 2016 uit voor de A-ploeg van Le Havre. Tijdens 81 wedstrijden in het shirt van de ploeg uit de Franse havenstad vond Gory tijdens de afgelopen vier seizoenen in totaal zestien keer de weg naar doel. Een succesvolle periode die Gory nu beloond ziet worden met een definitieve transfer naar Cercle Brugge.

Vorig jaar in oktober werd hij een eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Mali. De spits kon vorige week op interesse rekenen van Cardiff City uit Wales, maar die overgang ging op de laatste dag van de Britse transferperiode uiteindelijk niet door omdat Cercle op de proppen kwam. Eerder op de dag werd ook officieel Godfred Donsah (AC Bologna) als middenvelder voorgesteld. Cercle speelt zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Bij winst is men weg van de laatste plaats.

(ACR)

Alimani Gory is 22 jaar en kan voorin zowel op de flank als centraal opgesteld worden. Hij ondertekende bij groen-zwart een verbintenis voor vier seizoenen. Alimami Gory komt sinds de zomer van 2016 uit voor de A-ploeg van Le Havre. Tijdens 81 wedstrijden in het shirt van de ploeg uit de Franse havenstad vond Gory tijdens de afgelopen vier seizoenen in totaal zestien keer de weg naar doel. Een succesvolle periode die Gory nu beloond ziet worden met een definitieve transfer naar Cercle Brugge.Vorig jaar in oktober werd hij een eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Mali. De spits kon vorige week op interesse rekenen van Cardiff City uit Wales, maar die overgang ging op de laatste dag van de Britse transferperiode uiteindelijk niet door omdat Cercle op de proppen kwam. Eerder op de dag werd ook officieel Godfred Donsah (AC Bologna) als middenvelder voorgesteld. Cercle speelt zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Bij winst is men weg van de laatste plaats.(ACR)