Doelman Loïc Badiashile, 21 en geboren in Franse Limoges, komt sedert 2013 voor AS Monaco uit. In 2016 maakte hij al op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Monegaskische eerste ploeg. In de voorronde van de UEFA Champions League nam hij het op tegen Fenerbahçe toen hij al na 13 minuten mocht invallen voor de geblesseerde De Sanctis. Het Brugse Jan Breydelstadion is hem ook niet vreemd. Afgelopen seizoen was Badiashile als doelman ook actief in de Champions League voor AS Monaco en verdedigde toen in de uitwedstrijd bij Club Brugge het rood-witte doel.

Doelman Loïc Badiashile. © LightRocket via Getty Images

De 19-jarige rechtsachter Giulian Biancone, geboren in het Franse Fréjus, kwam vorig seizoen vijf keer in actie voor de A-ploeg van AS Monaco. De verdediger vond daarin zelf één keer de weg naar doel. Biancone stond afgelopen seizoen ook twee keer in de basisploeg die actief was in de UEFA Champions League: tijdens de thuiswedstrijd tegen Borussia Dormund en de uitmatch bij Atlético Madrid. Sportief directeur François Vitali: "We zijn zeer tevreden dat Giulian onze ploeg komt vervoegen. Zijn debuutseizoen bij AS Monaco was zonder twijfel opmerkelijk te noemen met onder meer zijn goede prestaties in de Champions League. Hij is een moderne rechtsachter die voortdurend aanvallend zijn steentje wil bijdragen."

Gezien zijn interlandverplichtingen met de U19 van Frankrijk zal de Fransman echter pas op het einde van de maand juli de ploeg kunnen vervoegen.

(ACR)

Doelman Loïc Badiashile, 21 en geboren in Franse Limoges, komt sedert 2013 voor AS Monaco uit. In 2016 maakte hij al op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Monegaskische eerste ploeg. In de voorronde van de UEFA Champions League nam hij het op tegen Fenerbahçe toen hij al na 13 minuten mocht invallen voor de geblesseerde De Sanctis. Het Brugse Jan Breydelstadion is hem ook niet vreemd. Afgelopen seizoen was Badiashile als doelman ook actief in de Champions League voor AS Monaco en verdedigde toen in de uitwedstrijd bij Club Brugge het rood-witte doel.De 19-jarige rechtsachter Giulian Biancone, geboren in het Franse Fréjus, kwam vorig seizoen vijf keer in actie voor de A-ploeg van AS Monaco. De verdediger vond daarin zelf één keer de weg naar doel. Biancone stond afgelopen seizoen ook twee keer in de basisploeg die actief was in de UEFA Champions League: tijdens de thuiswedstrijd tegen Borussia Dormund en de uitmatch bij Atlético Madrid. Sportief directeur François Vitali: "We zijn zeer tevreden dat Giulian onze ploeg komt vervoegen. Zijn debuutseizoen bij AS Monaco was zonder twijfel opmerkelijk te noemen met onder meer zijn goede prestaties in de Champions League. Hij is een moderne rechtsachter die voortdurend aanvallend zijn steentje wil bijdragen."Gezien zijn interlandverplichtingen met de U19 van Frankrijk zal de Fransman echter pas op het einde van de maand juli de ploeg kunnen vervoegen. (ACR)