Cercle Brugge blijft nieuwe spelers aantrekken

Redactie KW

International Lloyd Palun ondertekent contract voor twee seizoenen.

Hij is een 28-jarige defensieve middenvelder en international van Gabon. De voorbije twee seizoenen was Palun actief bij Red Star in de Franse Ligue 2, waar hij 67 wedstrijden speelde en vier keer scoorde.

Lloyd Palun is opgeleid in Martigues, in Zuid-Frankrijk, en heeft tachtig wedstrijden meegespeeld met OGC Nice, dat in het seizoen 2012-2013 toen op een vierde plaats eindigde. De middenvelder heeft meer dan dertig caps voor de nationale ploeg van Gabon achter zijn naam. Cercle hoopt zijn ervaring komend seizoen te kunnen gebruiken.

Op het trainingsveld van Cercle waren vrijdag meer dan dertig spelers actief. Het is dan ook duidelijk dat een groot aantal er de volgende weken wellicht niet meer zullen bij zijn. Ondertussen staat Mathieu Maertens in de belangstelling van OH Leuven en hun trainer Dennis Van Wijk. Een andere jeugdspeler, Gilles Dewaele, lijkt ook andere oorden op te zoeken.

Tom Rosenthal, gewezen speler en offensieve middenvelder van ondermeer Zulte-Waregem en zoon van Club Brugge speler Ronny Rosenthal, is momenteel bij groen-zwart aan het testen.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier