Cercle Brugge en Sporting Club Blankenberge werken samen

David Carpels (Cercle Brugge), Brian Vandenbussche en Steve Van Hulle (KSC Blankenberge).© GF
David Carpels (Cercle Brugge), Brian Vandenbussche en Steve Van Hulle (KSC Blankenberge).© GF
Redactie KW

De jeugdacademie van groen-zwart wil met een aantal ploegen uit West- en Oost-Vlaanderen een win-winsituatie creëren en sloot na heel wat andere teams nu ook een samenwerking af met KSC Blankenberge.

Het gaat om een samenwerking van twee jaar. Het doel is een win-winsituatie voor beide partijen. Ze zullen inzetten op inhoud en zullen hun kennis delen op het niveau van de TVJO, trainers en spelers.

Cercle Brugge werd in Blankenberge bij het ondertekenen van de overeenkomst vertegenwoordigd door David Carpels (TVJO) en de ATVJO’s Diederiek Vermeersch en Jurgen Vandekerckhove. Voor Blankenberge waren aanwezig: Steve Van Hulle (voorzitter), Alain Brusselle (ondervoorzitter), Brian Vandenbussche (Sportief Manager), Aaron Tavernier (TVJO) en Ken Vermeiren (Jeugd Manager).

De jeugdwerking van Cercle Brugge wil komend seizoen opnieuw tot de beste twaalf jeugdopleidingen van het land behoren. Welke ploegen het label Elite 1 krijgen wordt eerstdaags bekend. In analogie met KSC Blankenberge sloot groen-zwart eerder al samenwerkingsakkoorden af met diverse andere clubs uit West- en Oost-Vlaanderen, zoals KFC Varsenare, KFC Poperinge, FC Westouter, SK Reningelst, TSC Proven, SK Elverdinge, VKSO Zerkegem, WSL Lotenhulle, KDC Ruddervoorde, KFC Damme en WS Bulskamp. (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.