CEO Katrien Houpe na een jaar opnieuw weg bij Cercle Brugge

Redactie KW

Technisch directeur Eric Deleu neemt haar activiteiten over.

Katrien Houpe (38) uit Aalter kwam op 1 oktober 2015 aan het hoofd van tweedeklasser Cercle Brugge. Ze volgde er Peter-Jan Matthijs op. Ze kreeg sinds de nasleep van de degradatie vorig jaar enkele moeilijke taken opgedragen. “Zowel op financieel en organisatorisch vlak heeft ze die op een goede, efficiënte en uiterst accurate wijze uitgevoerd”, klinkt het bij Cercle.

Die activiteiten zal ze de komende maanden geleidelijk aan afbouwen. Nu Cercle resoluut kiest voor een hernieuwde sportieve aanpak, zal het algemeen directeurschap van Cercle naderhand worden overgedragen aan Eric Deleu, die vorige week werd aangesteld als technisch directeur.

Katrien Houpe koos er finaal voor om ergens anders en liefst in de bedrijfswereld in een financiële functie aan de slag te gaan. “Ze zal op Cercle nu nog enkele belangrijke lopende dossiers afhandelen en een stelselmatige overdracht realiseren, met het oog op een definitieve overdracht van het algemeen directeurschap op 31 augustus”, aldus het bericht van de Vereniging.

(ACR – Foto a-ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.