Cedric Renard ontslagen bij puntenloos KSV Moorslede, voorganger Pedro Kynds volgt hem op

Links: Cedric Renard. Rechts: Pedro Kynds. © VDB
Redactie KW

Cedric Renard is niet langer trainer van tweedeprovincialer KSV Moorslede, Pedro Kynds – zijn voorganger overigens – volgt hem op. Het ontslag is niet verrassend. Moorslede kon nog geen enkel punt sprokkelen.

Cedric Renard begon vol goede moed aan het seizoen bij KSV Moorslede, dat zich vorig jaar op het nippertje, maar met een beperkte kern had kunnen handhaven in tweede provinciale. Trainer Pedro Kynds verliet op het eind van dat seizoen de club om wat te herbronnen, na zijn vele mooie jaren bij Moorslede.

Maar onder Renard sloeg de motor nooit aan. Het begon al op de openingsspeeldag toen KSV De Ruiter met 0-3 kwam winnen. De Ruiter zag de hele ploeg vertrekken en rooit het voortaan met jong talent uit de regio. Maar daarna volgden nog acht nederlagen op rij, KSV Moorslede staat dus puntenloos laatste. Bij die negen nederlagen kon Moorslede slechts vijf keer scoren en incasseerde het 32 goals.

De samenwerking met Renard verbroken en ‘gouwe ouwe’ Pedro Kynds werd weer van stal gehaald. Hij mag zaterdag al de honneurs waarnemen bij J. Komen-Waasten dat twee plaatsen hoger en net boven De Ruiter staat.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier