Broers Arne en Joren Missinne zijn de smaakmakers van SV Loppem (3B)

Wie Arne en Joren Missinne nog aan het werk wil zien bij SV Loppem krijgt die gelegenheid in de nacompetitie
Redactie KW

Op een diefje wonnen de Stormvogels bij Dosko Sint-Kruis en eindigen zodoende op de tweede stek. Dit wordt van het grootste belang met betrekking tot promotie. “Het is zalig als we samen mogen aantreden”, stellen Arne en Joren Missinne, die om uiteenlopende redenen afscheid nemen van SV Loppem.

Na afloop van het duel in de Gulden Kamer vernam Arne Missinne dat rivaal Sporting Keiem geen steek had laten vallen in De Haan en zich tot kampioen kroonde. “Wij deden onze stinkende best maar in alle eerlijkheid: Keiem was de beste ploeg en verdient de titel. Wij maken ons op voor een spetterende nacompetitie. Joren en ik: het is zalig als we samen mogen aantreden! Wegens een hernia in mijn nek miste ik het eerste deel van het kampioenschap. De laatste twaalf weken loopt alles gesmeerd. Ik heb nergens meer last van. Toch zal de eindronde voor mij het laatste wapenfeit worden in het provinciale voetbal. Voor mijn broodwinning vervul ik de functie van personal trainer, daar wil ik me volledig op focussen. Ik mag het risico niet lopen geblesseerd te geraken. De cirkel is rond: voor mij begon alles in Loppem en na een periode bij Oostkamp houd ik het binnenkort voor bekeken bij de Stormvogels. Met veel plezier kijk ik op mijn veel te korte carrière terug.”

Joren Missinne verhuist naar SVD Kortemark in eerste provinciale. “Maar al te graag hoop ik te bewijzen dat hogere niveau aan te kunnen. Maar eerst wil ik samen met Arne en met al die supervrienden stunten in de nacompetitie.”

“Misschien kan ik afscheid nemen met een promotie. In dat geval ga ik zeker uit de bol. We grepen nipt naast de titel. Na de wedstrijd in Dosko riep onze prachtcoach Birgen Baes ons samen op het veld, sprak ons gemotiveerd toe en we schreeuwden samen oppepkreten. We zijn klaar voor de eindronde, dat bewijst onze schitterende tweede stek.” (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.