Brian Vandenbussche start eigen keeperschool

© (Foto JPV)
Redactie KW

Brian Vandenbussche, ex-Rode Duivel en huidig keeper van KSC Blankenberge, start eigen keeperschool.

Vanaf september start Brian Vandenbussche een eigen keeperschool op de terreinen van de Gulden Kamer (thuishaven Dosko Sint-Kruis). De oefensessies grijpen plaats op maandag, woensdag en vrijdag, in groepjes van maximum vier doelmannen. Leerlingen zijn welkom vanaf de leeftijd van tien jaar. Brian legt de basis op professionele trainingen en geeft nuttige tips & trick. Privé sessies zijn eveneens mogelijk, net als personal coaching door Brian zelf. Voedingsadvies komt evenzeer aan bod.

Brian Vandenbussche bouwde een carrière uit op het hoogste niveau en bereikte de Belgische nationale ploeg. Onder het oog van deze ex-profvoetballer worden de professionele trainingen onderbouwd op maat en in kleine groepjes, teneinde de gegadigden maximaal te begeleiden. Tevens geeft Brian continu feedback en advies, gebaseerd op basis van ex-topcoaches. Hij staat nog steeds in nauw contact met heel wat ploegen uit de Belgische eerste klasse en de Nederlandse eredivisie.

Er kan geopteerd worden voor tien trainingen van 80 minuten, privétraining, privétraining met 2 keepers, coördinatie en krachttraining, specifiek trainen op voetenwerk en handelingssnelheid in combinatie met krachtoefeningen. Sportclubs kunnen Brian inhuren om hun talentvolle keepers extra keeperstraining te geven ter plaatse. Ook begeleidt Brian de goalies in de fitness voor specifieke oefeningen om sterker en explosiever te worden. Alle informatie is te vinden op de website https://vdb-elite.be/

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier