Boussoufa en co in de Elindus Arena voor Legends Game

Davy De fauw en Olivier Deschacht. © gf
Redactie KW

Op zaterdag 16 april speelt een samengestelde ploeg van Olivier Deschacht tegen die van Davy De fauw. Namen als Boussoufa, Skúlason en Delaplace vervoegen de teams. Volgende week worden er nog enkele klinkende namen bekendgemaakt.

Deschacht en De fauw spelen op 16 april een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Beide ex- voetballers voelden dat ze niet het afscheid kregen dat ze verdienden. De wedstrijd duurt twee keer een halfuur en de inkomsten zijn ten voordele van het “Healthy Heart Fund”, een fonds van de KU Leuven dat onderzoek verricht naar hart- en vaatziekten.

Zulte Waregem kondigde deze week al enkele namen aan. Het voorlopige team van Olivier Deschacht heeft een paars-wit tintje en bestaat ondertussen al uit de volgende spelers: Marcin Wasilewski, Roland Juhasz, Steven Defour, Yves Vanderhaeghe, Mbark Boussoufa en Frédéric Dupré. Silvio Proto, Guillaume Gillet en enkele spelers uit de Premier League worden ook nog verwacht aangekondigd te worden om Deschachts team te vervoegen.

Het team van De fauw daarentegen heeft een rood-groen tintje: Ólafur Skúlason, Jonathan Delaplace, Alessandro Cordaro, Thomas Buffel, Brian Hamalainen en huidig T1 Timmy Simons. Verder zal Ruud Vormer De fauws team naar alle waarschijnlijkheid ook nog versterken. (EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.