Bornem een maatje te klein voor KVC Wingene

Jens Hoornaert scoorde het derde doelpunt voor Wingene. © (Foto VDB)

In het vooruitzicht van de topper tegen Wetteren pakte KVC een verdiende 1-3-zege op bezoek bij Bornem.

Bij de rust stond er reeds een 0-2 op het bord zodat de wedstrijd gespeeld leek. Reeds vroeg scoorde Wingene na een vlotte aanval en nog voor het halfuur verdubbelde Wingene zijn voorsprong. In de tweede helft werd de wedstrijd beslist door Hoornaert die met een schitterend afstandschot het derde Wingense doelpunt in het mandje van Bornem legde. Daarna liet Wingene even de teugels vieren zodat de eerredder nog gescoord werd. Nu kan KVC met vertrouwen uitkijken naar de topper op de volgende speeldag.

SV Bornem – KVC Wingene: 1-3.

KVC Wingene: Maes, Vermeulen, Vangheluwe, Vandewiele (72′ Rushiti), Van Roose, Vanmaele, Flederick, Cornette, Hoornaert (84′ Neuvroen), De Loof, Lauwrensens (72′ Selmani).

Doelpunten: 7′ Cornette 0-1, 22′ Vangheluwe 0-2, 54′ Hoornaert 0-3, 74′ Vanmeulder 1-3.