In de belangrijke thuiswedstrijd tegen Westerlo pakte Danzell Gravenberch in de blessuretijd uit met een horrortackle op Ambraise Gboho. De bonkige Nederlander maakte een abrupt einde aan de knappe dribbel van zijn tegenstander, maar dat kwam Gravenberch wel op rood te staan.

Het Bondsparket vraagt de verdediger nu voor twee duels te schorsen, en hem een boete van 1.000 euro op te leggen. Roeselare kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Westerlo. De West-Vlamingen zijn daardoor veroordeeld tot de play-downs. Als Roeselare akkoord gaat met het schikkingsvoorstel, kijkt Gravenberch de eerste twee van zes degradatiekrakers geschorst toe.

(BELGA)

In de belangrijke thuiswedstrijd tegen Westerlo pakte Danzell Gravenberch in de blessuretijd uit met een horrortackle op Ambraise Gboho. De bonkige Nederlander maakte een abrupt einde aan de knappe dribbel van zijn tegenstander, maar dat kwam Gravenberch wel op rood te staan.Het Bondsparket vraagt de verdediger nu voor twee duels te schorsen, en hem een boete van 1.000 euro op te leggen. Roeselare kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Westerlo. De West-Vlamingen zijn daardoor veroordeeld tot de play-downs. Als Roeselare akkoord gaat met het schikkingsvoorstel, kijkt Gravenberch de eerste twee van zes degradatiekrakers geschorst toe.(BELGA)