“Blij voor mijn broer”

Romelu Lukaku ging na zijn doelpunt meteen vieren met zijn broer Jordan. © BELGA
Redactie KW

Rode Duivel en speler van KV Oostende Jordan Lukaku gunt zijn broer zijn uitstekende prestatie tegen Ierland en geniet van elk moment op dit EK.

Na de wedstrijd troffen we een tevreden Jordan Lukaku aan in de mixed zone. Omwille van de overwinning natuurlijk maar niet in het minst omdat zijn broer Romelu twee keer scoorde.

“Die doelpunten doen hem verschrikkelijk deugd maar uiteindelijk is het belangrijkste dat het de drie punten opleverde,” aldus de linksachter van Oostende.

“Dat er wat kritiek was op hem na de eerste wedstrijd? Ach, dat kan hem weinig deren hoor. Het belangrijkste is dat hij heeft geantwoord op het veld.”

En hoe beleeft de jongste Lukaku zijn eerste groot tornooi? “Het is een fantastische belevenis hé. De voorbije week was een rollercoaster aan emoties. Na de nederlaag was er ontgoocheling en kritiek, nu is alles weer positief. Zo gaat dat nu eenmaal in een tornooi. Nu moeten we op dit elan verder gaan en de wedstrijd van woensdag voorbereiden. Maar eerst ga ik deze lekkere pizza verorberen,” aldus een breed lachende Jordan