Blessureleed houdt maar niet op bij eersteprovincialer SC Wielsbeke

Op het veld van leider Oostkamp speelde Wielsbeke een goeie partij. Het pakte geen punten, maar die prestatie opent wel perspectieven voor de komende opdrachten, te beginnen met Dadizele. Daar pakte Wielsbeke in de heenronde trouwens zijn eerste punt.

Andres Verschelde speelt ook volgend seizoen voor Wielsbeke. © foto IVD

“Op Oostkamp kregen wij de eerste kans met een kopbal van Beeuwsaert op de paal, maar de leider was de beste ploeg”, weet Andres Verschelde. “Veel kansen vielen er niet en het zat ook tegen toen ze scoorden met een owngoal. Wij probeerden wel, maar na hun tweede doelpunt was de match gespeeld. Zaterdagavond zag ik de topper tussen Anzegem en Racing Waregem en Oostkamp schat ik toch nog iets hoger in. Ze kenden even een mindere periode, maar vermoedelijk is de kampioen bekend.”

“De afgelopen maanden kregen wij al af te rekenen met heel wat geblesseerden en wij hadden gehoopt om er snel enkele te recupereren, maar op Oostkamp moest Da Silva na een tiental minuten al van het veld. Het houdt maar niet op. Molisse speelde ondertussen een helft met de beloften en Rogiers traint mee, maar ook Vlieghe, Vandendriessche en De Groote staan nog op non-actief. Het blijft afwachten of Da Silva beschikbaar zal zijn tegen Dadizele. Daar speelden wij in de heenronde trouwens een heel sterke partij en wij pakten daar ook verdiend een punt. Ook nu zou dat geen slecht resultaat zijn, maar thuis moeten wij voor de drie punten gaan. Dat zou een ideale stimulans betekenen voor de matchen van de waarheid die eraan komen.”

Op het einde van het seizoen komt er een einde aan de samenwerking met trainer Bart Mauroo. Spits Jari Dejaeghere (Heestert) is de eerste nieuwe naam. Arne Beeuwsaert, Andres Verschelde, Alandson Da Silva en Quinten Ragolle tekenden bij.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.