Beloften KV Oostende kloppen Oostduinkerke op tornooi

Voor de clubdag van de Koninklijke Voetbalvereniging Oostduinkerke (KVVO), op donderdag 21 juli, werden 5 ploegen uitgenodigd om een tornooitje te voetballen.

Naast de gastheren van KVVO waren present: de beloften van KV Oostende en de fanionelftallen van KVV Coxyde, SCT Menen, SK Eernegem en de buren van KWS Adinkerke.

De ploegen werden ingedeeld in twee poules en de wedstrijden werden gespeeld over 1 keer 40 minuten. Na de poulewedstrijden speelde Adinkerke tegen Eernegem voor de 5de en 6de plaats. Eernegem won het pleit met 0-3.

Voor de derde en vierde plaats werd gestreden tussen Koksijde en Menen. Koksijde won met 1-0 en werd zo derde.

De finale tussen Oostduinkerke en Oostende was een uiterst spannende wedstrijd en bleef tot op een tiental minuten van het einde op 1-1. Maar de beloften van Oostende konden finaal nog scoren en het werd zo 2-1. Oostende werd de verdiende winnaar van de Clubdag en we noteerden een puike prestatie van Oostduinkerke die volgend seizoen opnieuw aantreedt in eerste provinciale.