België-Zuid-Korea te zien op groot scherm in Avekapelle

© Picasa
Redactie KW

Donderdag 26 juni organiseert de gezinsbond van Avekapelle de voetbalmatch tussen België en Zuid-Korea op een groot scherm van maar liefst drie op vier meter!


Het gaat door in een verwarmde loods van Marc en Klaas Hauspie, Roesdammestraat 22, net buiten het centrum van Avekapelle. “Wij voorzien in de loods van Marc en Klaas Hauspie een groot scherm van maar liefst drie op vier meter groot”, benadrukt Charlotte Liefooghe, woordvoerster van de organisatie. “Wij hebben gekozen voor het vertonen van de voetbalmatch België-Zuid-Korea op donderdag 26 juni omwille van praktische redenen. Op die manier kunnen de jongeren, die dan gedaan hebben met de examens, ook aanwezig zijn en meegenieten van deze sfeervolle avond”, gaat Charlotte verder.

Verloop van de avond

“Vanaf 20 uur is iedereen, jong en oud, inwoner of niet-inwoner, van harte welkom. De inkomprijs is slechts twee euro, aperitief inclusief. Voor de hongerigen en de dorstigen voorzien wij voldoende drank en eten, braadworsten op de bbq, allemaal tegen democratische prijzen. Daarnaast zullen tevens de nodige attributen aanwezig zijn om er een super sfeer te kunnen creëren. Na de match, die om 22 uur aanvangt, zorgen we nog voor wat aangepaste muziek zodanig dat de fans nog wat kunnen napraten in een gezellige sfeer”, vertelt Charlotte verder.

(CCV)