Astrid Bryan en Joy Anna lokken honderden fans naar KM Torhout

De uitslag van de wedstrijd blijft voorlopig een goed bewaard geheim. © Foto MVN
Redactie KW

Realityster Astrid Bryan en VRT-correspondent Ruben Van Gucht hebben vrijdagnamiddag hun opwachting gemaakt in het voetbalstadion Veldroom van KM Torhout. Dit voor een benefietwedstrijd ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

De wedstrijd kaderde in de opnames voor het nieuwe Eén-programma ‘Het Sterkste Netwerk’, gepresenteerd door Joy Anna Thielemans. Een 600-tal toeschouwers zakte af naar de Velodroom om er hun idolen in levende lijve te ontmoeten. Aan het gejoel van de vele, vooral jonge, fans te horen kwamen de meesten toch voor de ster van het voormalige realityprogramma ‘Astrid in Wonderland’. Astrid Bryan en Ruben Van Gucht nemen het in de eerste aflevering van ‘Het Sterkste Netwerk’ tegen elkaar op.

Vanuit een container in Zeebrugge, waarin ze drie dagen moesten verblijven, ronselden ze via hun volgers op de sociale media spelers voor hun teams. “Dankzij de tussenkomst van mijn broer Laurens kwamen de spelers van de Antwerpse voetbalclub Koningshof naar Torhout afgezakt”, lacht Astrid Bryan, die zich voor de gelegenheid in een gepersonaliseerd voetbaluniform hees. Ze vond Vital Borkelmans bereid om haar ploeg te coachen. Haar tegenkandidaat Ruben Van Gucht wist onder meer KVO-trainer Yves Vanderhaeghe en televisiekomiek Guga Baúl te strikken voor zijn team, dat gecoacht werd door ex-Rode Duivel Leo Van Der Elst. Na de wedstrijd werden enkele gesigneerde voetbalspullen verloot, waaronder een gesigneerd truitje van Chelsea-doelman Thibaut Courtois. Hoe de wedstrijd afliep en wie de aflevering uiteindelijk won zie je maandag om 20.45 uur op Eén. (AFr)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.