Arnar Grétarsson nieuwe trainer van KSV Roeselare, dat ook in andere handen belandt

Arnar Gretarsson begin 2014 op winterstage bij Club Brugge en bij Michel Preud'homme. © belga
Redactie KW

Niet Yannick Ferrera maar Arnar Grétarsson (47) is de nieuwe trainer van KSV Roeselare. Als voetballer was hij in België zes jaar actief bij SC Lokeren. Na zijn voetbalcarrière werd hij eind 2012 aangesteld tot technisch directeur bij Club Brugge, waar hij in 2014 opnieuw vertrok.

Bij Club Brugge haalde hij als eerste transfer zijn landgenoot Eidur Gudjohnsen van Cercle naar Club Brugge. Na zijn vertrek bij Club trok hij opnieuw naar zijn thuisland.

Grétarsson was deze morgen aanwezig op de training van KSV Roeselare. T2 David Colpaert, die de trainingen tijdens de voorbereiding leidde, kent dus eindelijk zijn sportieve baas. De club – die zondag op de openingsspeeldag in eerste klasse B naar Union trekt – heeft ook de spelerskern verre van compleet.

Grétarsson was deze morgen aanwezig op de training van KSV Roeselare.
Grétarsson was deze morgen aanwezig op de training van KSV Roeselare.© GF

De club is ondertussen ook (deels) in andere handen. De Chinese eigenares Miss Dai ging in zee met een buitenlandse investeringsgroep. Oud-voetballer Mickaël Silvestre (onder meer ex-Inter, Manchester United en Arsenal) zou de hoofdinvesteerder zijn in een groep waar ook Braziliaanse, Spaanse en Engelse investeerders hun belangen hebben. Miss Dai zou wel nog een deel van de aandelen behouden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.