De 32-jarige verdediger komt over van Mamelodi Sundowns FC, waarmee hij vorig seizoen nog actief was in onder meer de kwartfinale van de CAF-Champions League.

Anele is geen onbekend gezicht in het Belgisch voetbal. Tussen 2007 en 2015 speelde hij bij Racing Genk. In acht seizoenen speelde Anele maar liefst 279 wedstrijden. In deze periode werd hij één keer kampioen en won hij tweemaal de Beker van België.

In het seizoen 2015/2016 werd Anele een jaartje uitgeleend aan het Franse ES Troyes AS, om daarna terug te keren naar zijn thuisland. In de vier seizoenen bij de Sundowns speelde hij 97 wedstrijden en werd hij twee keer Zuid-Afrikaans kampioen, won hij de beker en de CAF Super Cup.

De 32-jarige verdediger komt over van Mamelodi Sundowns FC, waarmee hij vorig seizoen nog actief was in onder meer de kwartfinale van de CAF-Champions League.Anele is geen onbekend gezicht in het Belgisch voetbal. Tussen 2007 en 2015 speelde hij bij Racing Genk. In acht seizoenen speelde Anele maar liefst 279 wedstrijden. In deze periode werd hij één keer kampioen en won hij tweemaal de Beker van België.In het seizoen 2015/2016 werd Anele een jaartje uitgeleend aan het Franse ES Troyes AS, om daarna terug te keren naar zijn thuisland. In de vier seizoenen bij de Sundowns speelde hij 97 wedstrijden en werd hij twee keer Zuid-Afrikaans kampioen, won hij de beker en de CAF Super Cup.