André Ntambue (FC Gullegem) op weg naar tweedeklasser SK Deinze

Het ziet er naar uit dat FC Gullegem weer een goudhaantje kwijtspeelt, dit keer zou André Ntambue naar tweedeklasser SK Deinze vertrekken. Succestrainer Dirk Azou blijft in principe aan boord bij FC Gullegem, maar hij moet tegelijk met lede ogen en anderzijds ook met enige fierheid aanzien dat zijn spelers weer grof wild zijn op de transfermarkt.

André Ntambue in actie bij FC Gullegem. © VDB

André Ntambue begon het seizoen met twee rode kaarten, waarvan er eentje geseponeerd werd, maar het was meteen duidelijk dat de spits die overkwam van Ath een aanwinst was. Snelle voetjes, vlotte dribbels en de nodige goals zorgden ervoor dat hij zich in de kijker speelde.

De speler is soms wat eigengereid, mag wel eens meer oog hebben voor een vrijstaande medespeler, maar op de Poezelhoek genoten ze van de duidelijke meerwaarde van de 23-jarige Brusselaar. Hij speelde twee seizoenen voor Diegem Sp, vooraleer hij voor twee jaar in Ath neerstreek. Zijn verblijf in Gullegem zal door de interesse van SK Deinze geen echt lang leven beschoren zijn. Hij scoorde tot nu toe elf goals.

Zico Claeys (20) maakt dan weer de overstap van tweedeklasser VV Coxyde, waar hij bij de beloften speelde, naar FC Gullegem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.