Op heel wat plaatsen van de Noord en Zuid-tribune werden er door Anderlechtsupporters verschillende beledigingen aangebracht, onder andere aan het adres van Clubtrainer Leko. Op enkele muren staat Ultras RSCA en MA03 (Mauves Army) te lezen, wat erop wijst dat dit het werk is van de harde kern van Anderlechtsupporters.

Bij Club Brugge wensen ze geen commentaar te geven op het voorval en proberen ze de graffiti weg te halen voor de Play-off I wedstrijd begint. De politie onderzoekt de zaak. Burgemeester Dirk de Fauw reageerde ondertussen en benadrukt dat dit niet hoort bij sport.

Enkele Clubfans merkten de boodschappen deze ochtend op en reageerden op Twitter.

Op heel wat plaatsen van de Noord en Zuid-tribune werden er door Anderlechtsupporters verschillende beledigingen aangebracht, onder andere aan het adres van Clubtrainer Leko. Op enkele muren staat Ultras RSCA en MA03 (Mauves Army) te lezen, wat erop wijst dat dit het werk is van de harde kern van Anderlechtsupporters. Bij Club Brugge wensen ze geen commentaar te geven op het voorval en proberen ze de graffiti weg te halen voor de Play-off I wedstrijd begint. De politie onderzoekt de zaak. Burgemeester Dirk de Fauw reageerde ondertussen en benadrukt dat dit niet hoort bij sport.Enkele Clubfans merkten de boodschappen deze ochtend op en reageerden op Twitter.