https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Amerikaanse eigenaar Crystal Palace wil KVO

KVO-voorzitter Frank Dierckens bevestigde vrijdag al het nieuws aan De Krant van West-Vlaanderen. © belga
Frank Buyse
Frank Buyse Senior writer

De Krant van West-Vlaanderen pakte vrijdag uit met het nieuws dat KVO bijna in Amerikaanse handen is. Ondertussen is ook bekend welke Amerikaan KVO wil, David S Blitzer, eigenaar van Crystal Palace.

Het is bekend geraakt wie achter het Amerikaanse bod op 100 % van de aandelen van 5,5 miljoen zit. Het is de Amerikaan David S. Blitzer, eigenaar van Crystal Palace, de club van Rode Duivel Christian Benteke. Hij zorgde voor de Amerikaanse bankwaarborg, de besprekingen worden gevoerd door tussenpersoon Ivan Bravo van de Aspire Academy, eigenaar van Eupen. Het is ook Bravo die al incognito KV Oostende kwam bezoeken. Vrijdag al pakte De Krant van West-Vlaanderen uit met het nieuws dat KVO bijna in Amerikaanse handen is. Dat nieuws sloeg in als een bom. In een eerste korte reactie bevestigde voorzitter Frank Dierckens het nieuws aan onze redactie. Nu kunnen we dus ook een gezicht plakken op de Amerikaanse geïnteresseerde.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten