Alle spelers leggen tweede negatieve coranatest af bij Mandel United, match tegen Tienen gaat door

Het zal bijna half oktober zijn als KFC Mandel United de competitie kan starten. © VDB
Wouter Vander Stricht

Afgelopen weekend legden de spelers van KFC Mandel United een tweede coronatest af. Het resultaat was bij iedereen negatief. Mandel United mag dus op zondag 11 oktober de competitie openen op het veld van KVK Tienen.

De eerste wedstrijd van het seizoen tegen Dessel Sp. werd uitgesteld door een coronabesmetting bij de Antwerpse club. Een nieuwe datum voor de wedstrijd is nog niet bekend.

Afgelopen weekend moest Mandel United eigenlijk de wei in tegen KSV Roeselare, maar de bezoekers gaven om de bekende redenen forfait. Maar bij Mandel United waarde het corona-spook ondertussen ook rond. Een jonge speler uit de A-selectie bleek besmet, waardoor alle spelers van de A-kern zich moesten laten testen. Na een negatieve test begin vorige week, bleek ook de tweede test van afgelopen weekend voor iedereen negatief.

Dat maakt dat Mandel United – onder voorbehoud van wat tussen nu en dit weekend gebeurt – zondag op KVK Tienen de competitie zal openen. Tienen is na twee 2-1-nederlagen (op Francs Borains en thuis tegen Thes) nog puntenloos.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier