Zondagmorgen ging het Provinciaal Comité West-Vlaanderen om evidente redenen over tot de algemene afgelasting van alle voetbal die dag op het programma stond. Normaliter zou vanavond in een vergadering worden beslist over de datum waarop die matchen ingehaald zouden worden. Maar die vergadering is... afgelast wegens de weersomstandigheden.

Ondertussen liet het provinciaal comité aan de clubs weten dat het vrije weekend van 10 en 11 maart voorzien wordt om deze speeldag in te halen. Voor wie afgelopen weekend de wedstrijd op zaterdag afhaspelde, blijft dit uiteraard een vrij weekend.

In sommige reeksen was in dat bewuste weekend van 10 en 11 maart wel al een speeldag voorzien. Voor die ploegen werd een andere datum gezocht en gevonden. In vierde provinciale A en C bij de heren en derde provinciale A en B bij de dames staat de wedstrijd nu gepland op zaterdag 23 december om 14.30 uur. Ook de wedstrijd tussen KVK Avelgem en SC Oostrozebeke, die eerder al werd uitgesteld, verhuist naar 23 december.

Op 23 december stonden eveneens al bij de dames de halve finales van de Beker van West-Vlaanderen op het programma, bij de heren zijn dat de kwartfinales.

Zondagmorgen ging het Provinciaal Comité West-Vlaanderen om evidente redenen over tot de algemene afgelasting van alle voetbal die dag op het programma stond. Normaliter zou vanavond in een vergadering worden beslist over de datum waarop die matchen ingehaald zouden worden. Maar die vergadering is... afgelast wegens de weersomstandigheden.Ondertussen liet het provinciaal comité aan de clubs weten dat het vrije weekend van 10 en 11 maart voorzien wordt om deze speeldag in te halen. Voor wie afgelopen weekend de wedstrijd op zaterdag afhaspelde, blijft dit uiteraard een vrij weekend.In sommige reeksen was in dat bewuste weekend van 10 en 11 maart wel al een speeldag voorzien. Voor die ploegen werd een andere datum gezocht en gevonden. In vierde provinciale A en C bij de heren en derde provinciale A en B bij de dames staat de wedstrijd nu gepland op zaterdag 23 december om 14.30 uur. Ook de wedstrijd tussen KVK Avelgem en SC Oostrozebeke, die eerder al werd uitgesteld, verhuist naar 23 december. Op 23 december stonden eveneens al bij de dames de halve finales van de Beker van West-Vlaanderen op het programma, bij de heren zijn dat de kwartfinales.