Aaron Vandendriessche (Winkel Sport) bevestigt overgang naar KSKV Zwevezele

Aaron Vandendriessche is de polyvalentie zelve. © VDB
Wouter Vander Stricht

Het gerucht circuleerde al een tijdje, maar Aaron Vandendriessche bevestigde nu ook de transfer naar KSKV Zwevezele. De leider in eerste provinciale zet zo nog eens de ambities kracht bij. De polyvalente Vandendriessche is een van de sterkhouders van Winkel Sport.

Winkel Sport is nog volop in strijd om de titel, het won van Olsa Brakel, maar ook de concurrentie liet geen steken vallen. Zo blijft Winkel op vijf punten van leider Sparta Petegem en dat met nog negen wedstrijden te gaan. Maar ondertussen ziet Winkel ook enkele sterkhouders vertrekken. Quasi de hele defensie heeft al bijgetekend, maar de mannen van de goals trekken elders.

Topschutter Aaron Vanfleteren (13) trekt naar Knokke, Nicholas Tamsin (6) – de man van de strafschoppen – naar Mandel United. En nu maakte ook Aaron Vandendriessche bekend dat hij voor KSKV Zwevezele kiest. Vandendriessche scoorde ook al acht keer en kan letterlijk overal opgesteld worden. Zo stond hij dit seizoen al rechtsachter en linksvoor. Vandendriessche die straks 27 wordt werd door Winkel weggehaald bij Koksijde. Hij was nu aan zijn tweede seizoen bezig. KSKV Zwevezele staat sinds dit weekend weer wat rianter op kop in eerste provinciale en wil – mits promotie – ook volgend seizoen in de derde amateurklasse meteen hoge ogen gooien.

Zelf haalde Winkel Sport ondertussen al Sofiane Oumedjeber. Al is dat meer de man van de assist dan van de goals.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.