Aaron Dhondt tekent voor drie seizoenen extra bij Mandel United

© VDB
Wouter Vander Stricht

Het mag duidelijk zijn. Het hart voor Aaron Dhondt klopt voor Mandel United. Na zijn periode bij KFC Izegem, zijn passages bij Waasland-Beveren en R. Knokke FC en de terugkeer bij Mandel United heeft hij nu bijgetekend voor drie seizoenen.

Mandel United zit op dit moment niet in de meest florissante periode, maar maakt nog altijd kans op de eindronde. Bij Mandel United werkt men al langer met meerjarige contracten, maar sommige daarvan lopen af. Aaron Dhondt (24) was via Club en Cercle Brugge bij KFC Izegem terecht gekomen toen hij er topschutter werd en door Waasland-Beveren werd weggeplukt. Hij speelde er in Play-off 2, maar werd uiteindelijk in het tweede seizoen uitgeleend aan R. Knokke FC. In zijn eerste seizoen scoorde hij er aan de oostkust aan de lopende band en voetballiefhebbers zullen zich misschien de twee goals met Knokke op Standard herinneren, waardoor Knokke de eersteklasser uitschakelde.

Halfweg vorig seizoen werd hij uit Knokke terug naar Mandel gehaald en zo in een ruildeal met Daniel De Oliviera betrokken. Dit seizoen gaat het voor Mandel United wat met ups en downs, maar duidelijk blijft Mandel vertrouwen hebben in de (flank)aanvaller. Komend weekend is Mandel United vrij. Na het verlies op Dikkelvenne wordt er wel duchtig getraind om de laatste rechte lijn naar het eindrondeticket in te zetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier