Brugge Pijnlijke avond maar Club Brugge heeft met De Ketelaere wel een nieuwe West-Vlaamse chou

Frank Buyse

De consternatie in de perszaal was groot, een klein anderhalf uur voor Club-PSG toen de basiselftallen werden bekend gemaakt. Char-les De Ke-te-lae-re de vervanger van de geschorste aanvoerder Ruud Vormer! Niet Eder Balanta, nochtans wel op de bank. En niet Siebe Schrijvers. En ook niet de jonge Odilon Kossounou, in Moeskroen nochtans al eens een paar minuten uitgeprobeerd. Wel Charles De Ketelaere.

Kortrijk KV Kortrijk riskeert 4.000 euro boete wegens spreekkoren en pyro in burenstrijd

KV Kortrijk heeft dinsdag een dagvaarding ontvangen van het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Daarin vordert bondsprocureur Kris Wagner een boete van 4.000 euro, nadat supporters afgelopen weekend in de West-Vlaamse derby tegen Zulte Waregem spreekkoren hadden gelanceerd en pyrotechnisch materiaal hadden gebruikt.

Brugge PSG komt zonder Neymar, Kehrer, Draxler en Gueye naar Brugge

Paris Saint-Germain reist met een twintigkoppige selectie af naar Brugge voor het Champions Leagueduel van morgen/dinsdag (21u) in Jan Breydel. Neymar, Thilo Kehrer, Julian Draxler en Idrissa Gueye ontbreken. Rode Duivel Thomas Meunier is er wel bij tegen zijn ex-ploeg.

Knokke-Heist Knokke doet aan klantenbinding

Ruim 1.300 toeschouwers kwamen afgezakt naar het gloednieuwe Olivier Stadion. Er werd een regelrechte topper betwist tegen Mandel United met als inzet de leidersplaats.