KVK Westhoek stelt nieuw logo, nieuwe slogan en spelersgroep voor

Een rustig seizoen. Dat is de ambitie van de alliantie KVK Westhoek. In Club 100 van het Crack Stadion in Ieper vond vrijdagavond de ploegvoorstelling plaats. Moderator was assistent-trainer Dominique Cauwelier. Voorzitter Willy Lamaire stelde het nieuw logo en de nieuwe slogan voor: 'We stand our ground'.

Westrozebeke Zes nieuwkomers bij ambitieuze SK Westrozebeke

Vrijdagavond werd het vernieuwd SK Westrozebeke voorgesteld. De opdracht voor hoofdcoach Lieven Verkindere, die aan zijn vierde campagne bij de blauwwitte garde begint, is heel simpel: beter doen dan vorig seizoen en de hoofdprijs pakken.

Brugge Club Brugge moet absoluut Porto vermijden in loting voor derde voorronde

Maandagmiddag (om 12u00) wordt op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde en voorlaatste voorronde van de Champions League. Van Belgische zijde gaat vicekampioen Club Brugge de bokaal in. Blauw-zwart is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor en krijgt als mogelijke tegenstanders FC Porto en Dynamo Kiev en de winnaars van FC Basel/PSV en Viktoria Plzen/Olympiacos, wedstrijden in de tweede voorronde van het kampioenenbal, voorgeschoteld.

Waregem Olivier Deschacht op proef bij Zulte Waregem

Het ex-boegbeeld van Anderlecht traint vandaag vrijdag een eerste keer mee. De kans bestaat dat hij wordt binnengehaald om de blessurelast in de verdediging op te vangen.

Ledegem Acht nieuwkomers bij Olympic Ledegem A en B: "Bouwen aan een mooie toekomst"

Bij Olympic Ledegem is er de voorbije maanden veel veranderd. Namen van Hein Vandoorne en Gregory Knockaert verdwenen als hoofdcoaches en ook een pak basisspelers trokken de Ledegemse deur dicht. Sindsdien werkte het vernieuwde bestuur naarstig aan een nieuw (jeugd)project, en het mag gezegd worden: het resultaat mag gezien worden.

Moorslede Vijf nieuwkomers bij SV Moorslede (2B)

Dinsdagavond verzamelde de nieuwe coach Cedric Renard voor het eerst in Moorslede. Voor de komende campagne zijn er vijf nieuwkomers, waaronder de 30-jarige verdediger Jordi Verfaille. Hij was na zeven seizoenen FC Lendelede toe aan een nieuwe uitdaging.

Zulte Waregem en Oostende spelen 1-1 gelijk

Essevee en KVO hielden elkaar na een evenwichtige partij ook op het scorebord in balans. Björdal opende op slag van rust de score voor Essevee, Guri prikte in het begin van de tweede helft de gelijkmaker tegen de touwen.

Derudder Cleaning zorgt voor primeur in Kortrijks Guldensporenstadion met gepersonaliseerde zitjes

KV Kortrijk krijgt voor zijn eerste thuismatch van het nieuwe seizoen, zaterdag 3 augustus Sporting Charleroi op bezoek in het Guldensporenstadion. De aandachtige supporters en bezoekers zullen er iets merkwaardigs opmerken. Stijn Haghebaert en Baudewijn Vancoillie lakten twee zitjes in het zwart en voorzagen ze van de naam en het logo van hun bedrijf. Het is de eerste keer dat zo iets gebeurd in een Belgisch stadion.