Rekkem Sport wil graag eindrondeticket halen met nieuwe spelers

Stijn Camelbeke. © MPM
Redactie KW

Nog vijf weken en er wordt opnieuw gespeeld voor de knikkers. Rekkem Sport kijkt hoopvol de nieuwe competitie tegemoet. “Heel wat spelers die twee seizoenen geleden onze ploeg verlieten, zijn teruggekomen. Met deze kern moeten we in de linkse kolom kunnen meedraaien”, blikt sportief verantwoordelijke Stijn Camelbeke vooruit.

Twee seizoenen geleden was Rekkem Sport op sterven na dood. Door de onheilspellende geruchten kwam een leegloop op gang. Maar onder impuls van Eddy Christiaens en Maarten Camelbeke werd de dode weer springlevend.

“Ik zou graag een eindrondeticket halen”, bekent Stijn Camelbeke kleur. “Shane Rysschaert en Louis Houthaeve kwamen terug van Heule, Gilles Pareyt en Jari Wacquenaire van Dadizele. Tal van andere spelers kwamen zich aanbieden, maar we hielden de boot af. We zijn ervan overtuigd dat we met de komst van Shane, Louis, Gilles en Jari voldoende gewapend zijn om minstens in de top zes mee te draaien.”

Ledegem

Rekkem opent de competitie met een uitwedstrijd op Ledegem. “Een goede waardemeter”, weet Stijn Camelbeke. “Een punt meepikken, is uiteraard de bedoeling. Wie in onze reeks als titelfavoriet van start gaat? Momenteel is het nog koffiedik kijken, maar wellicht wordt Moorsele de te kloppen ploeg.”

“Dat we het nog steeds zonder voorzitter moeten doen? Klopt. We zijn al een hele tijd aan het uitkijken naar een nieuwe hoofdman, maar die vind je niet op elke hoek van de straat,” besluit Stijn Camelbeke.

(Fonzie)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.