Geert Broutin vertrekt bij RW Hollebeke (4D), assistent Elie Wade neemt voorlopig over

Geert Broutin. © EF
Redactie KW

Geert Broutin is niet langer trainer van RW Hollebeke. De trainer besliste zelf om te vertrekken. Assistent Elie Wade zit zondag op de bank tegen Ledegem.

Zoek zondag niet naar Geert Broutin in de dug-out tegen Ledegem. De coach is niet langer in dienst van RW Hollebeke. “Een samenloop van omstandigheden ligt aan de basis van mijn beslissing. Te veel spelers kwamen niet meer opdagen omdat ze zich niet konden vinden in mijn visie. Dat mentaliteitsprobleem werd me te veel. Bovendien vielen de resultaten tegen met 4/24. We hadden veel pech want hadden zeker meer of het dubbele van de punten kunnen hebben. Ik heb met niemand problemen en vertrek hier zonder rancune maar op een bepaald moment loopt de emmer over. Ik keer zeker nog terug, want mijn zoon Tjorven blijft actief als speler bij rood-wit.”

Geert neemt even de tijd om dit te laten bezinken. “Ik ben een sentimenteel persoon en er zal wat tijd nodig zijn om deze hobby weer op te pikken. Voetbalmoe ben ik niet, maar nu leg ik even de focus op mijn nieuwe job.”

Fijne tijd

“We betreuren dat maar het heeft geen zin om Geert tegen te houden”, beseft sportief verantwoordelijke Kris Titeca. “We willen Geert bedanken voor de fijne tijd en houden warme herinneringen over aan zijn passage. Nu gaan we niet overhaast te werk om een opvolger aan te stellen. Voorlopig neemt assistent Elie Wade over en hij zal zondag op de bank zitten tegen competitieleider Ledegem.” (API)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.