GL Ruiselede staat in het nieuw

We zien boven v.l.n.r.: Leonie Boone van Curando - Welbi, afgevaardigde Filip Craeymeersch, Jarne Standaert, T2 Jens Van Damme, Brecht Devlaminck, Thomas Deconinck, Maarten Cools, Dries De Backer, Bram Lobbens, Bram Snauwaert en T1 Steve Beyst. Onder v.l.n.r.: Pepijn Hamers, Maxime Vervisch, Wout Lemey, Darius Muresan, Koen Strybos, Jasper Claeys, Stan Vergote en Sam Van Poucke. © foto WV
Roland Van de Steene
Roland Van de Steene Medewerker KW

Voor de aftrap van de match van GL Ruiselede tegen WS Bellegem was er een belangrijke ceremonie protocollair. Leonie Boone, beleidsmedewerker van het HRM van Curando, overhandigde de nieuwe outfit van de ploeg.

Met deze in totaal 25 nieuwe outfits verlengde Curando het sponsorcontract met GL Ruiselede. Op die groene truitjes prijkt het insigne van Welbi, de dienst waarbij mensen zich via elektronische weg aanbieden voor tal van klusjes bij hulpbehoevenden.

“Dit is na vier jaar sponsorship de verlenging van de ondersteuning voor onbepaalde duur”, aldus Hans Decock, voorzitter van GL Ruiselede. “We zijn als voetbalclub deze instantie ontzettend dankbaar voor die materiële ondersteuning. De gloednieuwe uitrusting is voor de fanionploeg en de reserven.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier