Geen vertrekkers bij ZK Dentergem

Het huiswerk bij vierdeprovincialer Dentergem is bijna af naar volgend seizoen toe. Het bestuur legde eerst de technische staf vast. Het gaat om Nick Steyaert, zijn assistent Christof Mulier en keeperstrainer Steven Devos. Daarna werd een overeenkomst bereikt met bijna de volledige huidige spelerskern.

Coach Nick Steyaert blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Dentergem.©Stefaan Bogaerts foto VDB
Coach Nick Steyaert blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Dentergem.©Stefaan Bogaerts foto VDB

“Enkel Jari Craeynest en Kim Lapierre hebben aangegeven om na deze campagne te stoppen met voetballen”, aldus de hoofdcoach. “Tegen eind deze maand verwacht ik de inkomende transfers te kunnen melden. Het zullen er hooguit twee zijn. Ondertussen is het ook voor ons een moeilijke periode zonder voetbal.”

“Normaliter hadden we nu wellicht volop in de strijd gezeten om het kampioenschap want de honger om te promoveren is bij ons heel groot. Ikzelf vind dat voetbal op ons niveau echter enkel leuk en interessant is als zowel de kleedkamers als de kantines open kunnen”, vertelt de coach.

“Uiteraard zouden we het liefst zo snel mogelijk herstarten, maar dan onder aanvaardbare en vooral veilige voorwaarden. Lukt het dit seizoen niet meer in de verkorte competitie, dan moet het maar volgend jaar gaan gebeuren”, aldus coach Steyaert.

(SBR- foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.