VKSO Zerkegem – VV Westkapelle wordt dan toch niet betwist op 17 november, VKSO Zerkegem dient klacht in

Trainer Rik Bouckaert, GC Marina Lievens en voorzitter Patrick Ongenae van VKSO Zerkegem. © JPV
Redactie KW

De wedstijd van 7 november tussen VKSO Zerkegem en VV Westkapelle, vond geen doorgang. Vier spelers van de kustformatie testten positief. Om die gezondheidsredenen nam voorzitter Nico Dryepondt van VV Westkapelle de beslissing dat zijn jongens niet naar Zerkegem mochten afreizen. Tot zover de feiten. Het vervolg analyseren wij in alle objectiviteit.

T1 Rik Bouckaert van VKSO Zerkegem bevestigt dat zowel hij, als zijn T2 Geert Denys, op zondagvoormiddag 7 november gsm-gesprekken hadden met Chris De Bisscop, T1 van Westkapelle.

Op het uur van de wedstrijd was de thuisploeg aanwezig alsook de referee van dienst, die de afwezigheid van de bezoekers op het wedstrijdblad noteerde. Rik Bouckaert van Zerkegem stelt dat zijn vereniging geen mail ter bevestiging heeft ontvangen alszou Westkapelle niet afkomen en dat VKSO Zerkegem klacht indient.

Zaak komt voor op 25 november

In eerste instantie liet de Bond weten dat de wedstrijd zou doorgaan op woensdag 17 november. Na enkele telefoongesprekken tussen de Bond en Marina Lievens, gerechtigd correspondent van Zerkegem, kreeg laatstgenoemde te horen dat de Bond evenmin een mail had ontvangen.

Rik Bouckaert wil de Bond zijn werk laten doen, Chris De Bisscop evenzeer. Hij voegt er wel aan toe dat hij en zijn voorzitter op zondagvoormiddag ook telefonisch contact hadden met GC Marina Lievens van Zerkegem.

Uitgesteld

De zaak komt voor op de Bond op donderdag 25 november. Wij keken na op de app van de Bond en daar staat vermeld: woensdag 17 november 2021: VKSO Zerkegem – VV Westkapelle: uitgesteld. Wordt vervolgd! (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.