Ondervoorzitter Guido Devos stopt definitief bij VK Dudzele door ziekte

Guido Devos stopt als ondervoorzitter.© JPV
Guido Devos stopt als ondervoorzitter.© JPV
Redactie KW

Ondervoorzitter Guido Devos stopt definitief bij VK Dudzele. Hij onderging een hartoperatie waardoor hij het kalmer aan moet doen.

Johnny Deryckere is voorzitter, gerechtigd correspondent, trainer van de beloften en blijft nu over als laatste bestuurslid. VK Dudzele is een bloeiende vereniging met een gemotiveerde eerste ploeg en met bloeiende jeugdwerking. Naar de fanionploeg toe staat Johnny er nu alleen voor, ondanks zijn smeekbede, al ettelijke jaren ver, voor nieuwe krachten.

Hartoperatie

Guido Devos was meer dan tien jaar zijn trouwe medewerker, maar onderging recent een hartoperatie waardoor hij het kalmer aan moet doen. Meteen stopte hij definitief alle taken bij VK Dudzele. Johnny Deryckere geeft tekst en uitleg: “We hebben de vzw aangepast om wettelijk in orde te zijn en twee vrienden komen erbij, maar die zijn gericht op onze jeugd. Ik moet nog enkel een oplossing vinden voor onze beloften. Als die thuis aantreden op vrijdagavond of op zondagochtend hoop ik een kantine uitbater te vinden. Eenvoudig zal dat niet zijn maar we lossen het wel op.”

Supporter

“Nog drie seizoenen ga ik tot het uiterste voor de vereniging maar dan is het voor mij definitief voorbij. Ik tel 60 lentes en binnen drie jaar ga ik met pension en wil ik genieten in Frankrijk. Mijn trainer Dany Couvreur weet dat ook. We zullen dus allicht samen afscheid nemen tenzij een witte merel ons titanenwerk wil verderzetten. We zijn met alles in orde, krijgen veel hulp van de spelers en verlangen naar de nieuwe jaargang. Guido Devos zijn we dankbaar voor alle geleverde arbeid en hopen hem nog vaak als supporter te mogen begroeten. Als ik gezond blijf, zet ik een lange eindspurt in, dat verdient VK Dudzele.” (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.