Jerry Saccoh is flankaanvaller bij KSK Steenbrugge (4B): “Wil enthousiast blijven doorgroeien”

Jerry Saccoh wordt omringd door allemaal vrienden. (foto JPV)
Redactie KW

De jongens van coach Nick Steyaert wonnen tegen KSC Blankenberge en maken zich nu op voor de trip naar Aartrijke. Coach Nick Steyaert pendelt meerdere keren per week van Ingelmunster naar Daverlo. “Kapitein Andres Simoens, Joeri Reynaert, Dylan Buffel en doelman Niels Dinnecourt zijn de steunpilaren van mijn elftal. Ze worden omringd door piepjonge ploegmaats. Week na week geven ze het beste van zichzelf. We sprokkelden 12 op 21 en prijken op positie acht. Af en toe stunten we, soms gaan we zwaar op onze bek. We blijven hoe dan ook onze waarden trouw: vriendschap, discipline en organisatie.”

Eén van die jonge gasten is Jerry Saccoh. Soms start hij, soms mag hij invallen. Jerry koestert ambities. “Slechts één keer voetbalde ik voor een andere vereniging. Twee seizoenen kwam ik uit voor Excelsior Zedelgem. Afgelopen kampioenschap kwam ik op Daverlo terecht bij de lichting U21. Twee keer mocht ik opdraven bij de eerste ploeg en ik lukte een prachtige goal. Bij de beloften heb ik nooit gespeeld.”

Blijven strijden

“Toen Nick Steyaert T1 werd, nam hij me meteen op in zijn selectie. De coach kan ons onvoorstelbaar motiveren. Ook al staan we enkele doelpunten achter, we geven ons nooit gewonnen en strijden tot het ultieme fluitsignaal. Op de flank voel ik me prima in mijn sas. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat we nog enkele plaatsen zullen stijgen. Persoonlijk hoop ik dat we finishen rond positie zes. Dan zou ons kampioenschap meer dan geslaagd zijn. Zelf blijf ik enthousiast doorgroeien en wie weet klim ik ooit enkele reeksen op. In afwachting geef ik het beste van mezelf tussen allemaal kameraden. In Aartrijke zullen we doen waar we sterk in zijn: onze kop voor de bal leggen.” (JPV)

Zondag 23 oktober om 15 uur: KVV Aartrijke-KSK Steenbrugge

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier