Quentin Doom: “Geen enkele wedstrijd licht opnemen”

Quentin Doom. (foto MG)
Redactie KW

De jongens van coach Marc Dawyndt hadden vorig weekend weinig moeite om de drie punten te pakken op het veld van SK Nieuwkerke. Hierdoor nestelen ze zich in de subtop van de rangschikking. Mits winst tegen staartploeg SVD Kortemark B kan de kustploeg volgende week misschien nog enkele plaatsen opschuiven. Daarna volgen de topwedstrijden tegen VK Langemark-Poelkapelle en VP Gits.

Centrale verdediger Quentin Doom (21) zal er niet bij zijn in deze belangrijke wedstrijden. Door een arbeidsongeval is hij immers verschillende weken buiten strijd. Uiteraard zal hij zijn team steunen om nog voor de winterstop in de top vijf te staan. “Het is jammer dat we punten hebben laten liggen in enkele wedstrijden tegen haalbare tegenstanders. Door schorsingen en blessures heeft de coach al vaak moeten roteren en dat is toch altijd aanpassen. Gelukkig hebben we een brede kern.”

Eindronde spelen

“Onze ambities blijven ongewijzigd”, vervolgt Quentin Doom. “We willen de eindronde spelen. Net daarom zijn de wedstrijden tegen Langemark-Poelkapelle en Gits uiterst belangrijk. Tegen deze ploegen kunnen we bewijzen wat we waard zijn. Er zijn verschillende teams in onze reeks die een plaats in de eindronde ambiëren. Net daarom mogen we geen enkele ploeg onderschatten. In de wedstrijden waarin we punten lieten liggen, ontbrak het soms aan gretigheid. We mogen de partij tegen SVD Kortemark B niet licht opnemen. Anders dreigt het verkeerd af te lopen.”

Quentin Doom hoopt na de winterstop hersteld te zijn. “In de terugronde zullen we zonder twijfel sterker voor de dag komen, want iedereen zal nog beter op elkaar ingespeeld zijn. Uiteraard wil ik er dan graag weer bij zijn.” (PDC)

Zaterdag 20 november om 19.30 uur: KV Koksijde-Oostduinkerke – SVD Kortemark B.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.