Rob Deblock volgt Kristof Rondelez op als hoofdtrainer van KRC De Panne

KRC De Panne heeft in eigen rangen een opvolger gevonden voor T1 Kristof Rondelez. T2 Rob Deblock schuift een trapje op de ladder op.

Rob Deblock.© MG
Rob Deblock.© MG

Vorige week liet Kristof Rondelez weten dat hij zich niet kon vinden in de bijgestelde ambities en de financiële besparingen die voorzitter Alain Cuvelier noodgedwongen moet doorvoeren. Door de coronacrisis is de club verplicht om drastisch te besparen waardoor spelers en trainers de helft van hun premie moeten inleveren.

De kustploeg heeft niet lang moeten zoeken naar een opvolger want het vond die in eigen rangen. “Huidig T2 Rob Deblock wordt volgend seizoen onze nieuwe trainer. Wellicht zullen verschillende jongens door de besparingen andere oorden opzoeken, maar gelukkig hebben we een heel talentvolle U21-ploeg. Rob zal die jongens klaarstomen voor het grote werk want we weten dat hij graag met de jeugd werkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij onze jonge spelers voldoende kansen zal geven om rustig door te groeien en nog beter te worden”, aldus de voorzitter van KRC De Panne. (PDC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.