KFC Aalbeke start seizoen met een klapper: Excelsior Moeskroen en Miss België

© (Foto VDB)
© (Foto VDB)
Redactie KW

Dat iedere voetballiefhebber uitkijkt naar het nieuwe seizoen behoeft geen uitleg. Dat Aalbeke uitpakt met een wel heel groots programma is meer dan waar.

Op 3 juli 2021 ontvangen de Blauwe Uilen aan de Garenwinder niemand minder dan Royal Excel Mouscron voor een galawedstrijd. Er kunnen slechts 400 supporters aanwezig zijn. Een ticket zal € 10 kosten, kinderen onder de 8 jaar kunnen gratis binnen. Wel zijn de tickets enkel online te koop. ( https://kfcashop.ccvshop.be/ ).

Op zo’n event moet je er nog een schepje bovenop doen, moeten ze bij Aalbeke gedacht hebben: Steven Verhamme verzorgt de presentatie naar de aanloop van de wedstrijd. Hij doet dat evenwel niet alleen: niemand minder dan Kedist Deltour, Miss België 2021, geeft de aftrap. DJ Fakke zorgt naderhand voor de nodige beats en ook charmezanger Jens , tevens zowat ambassadeur van de ploeg, luistert het geheel op.

Nog niet genoeg? Er is een groot scherm voorzien om rond 18u de kwartfinale van het EK te volgen. Er is ook mogelijkheid tot een aangepast menuutje, verzorgd door sponsor Frietboutique. Deuren gaan open vanaf 13u, aftrap om 15u. Snel reserveren lijkt de boodschap : 056 42 28 56. (MVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.