Jason Geerardyn (KWS Adinkerke – 3A): “Goed resultaat zou een opsteker zijn”

Jason Geerardyn. (foto Bart) © Bart Vandenbroucke / VDB
Redactie KW

Ook vorige weekend is KWS Adinkerke er niet in geslaagd om punten te rapen. Op het veld van Komen-Waasten moesten de jongens van coach Fabian Demeester alweer met duidelijke cijfers het onderspit delven. Zondag staat een thuiswedstrijd tegen SV Moorslede, één van de betere ploegen van de reeks, op het programma.

“Het zit dit seizoen allemaal een beetje tegen”, vertelt Jason Geerardyn (27). “We hebben nog geen twee wedstrijden met hetzelfde team kunnen spelen. Door dit gebrek aan continuïteit ontbreken alle automatismen binnen onze ploeg. Daarenboven zijn verschillende belangrijke spelers gekwetst. Tot overmaat van ramp nekken individuele fouten ons vaak.”

De centrale middenvelder van de paars-witten blijft echter geloven in betere tijden. “Als we compleet staan, kunnen we veel ploegen pijn doen. Een beetje meer grinta is ook nodig want we beginnen soms te slap en ongeconcentreerd aan een wedstrijd. We weten dat het moeilijk wordt, maar we geloven nog steeds rotsvast in het behoud. Door het groot aantal afwezigen, zijn we momenteel niet echt klaar om de strijd voor het behoud in derde provinciale aan te gaan. Als we weer met onze sterkste elf kunnen aantreden, moet het lukken om betere resultaten te boeken. Ik twijfel er niet aan dat we in de terugronde sterker voor de dag zullen komen”, aldus Geerardyn.

“Na de zware nederlagen van de voorbije weken is het geen geschenk om zondag tegen Moorslede uit te komen. Op ons eigen veld kunnen we altijd iets meer, maar het wordt een moeilijke opdracht. We zullen steviger moeten verdedigen en proberen om de tegenstander op de counter te verrassen. Een goed resultaat zou voor heel wat jongens een serieuze opsteker zijn.” (PDC)

Zondag 21 november om 15 uur: KWS Adinkerke – SV Moorslede.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier