Doelman Vahram Gevorgyan (BS Geluveld – 3A) is ambitieus, maar blijft realistisch: “We moeten elke week scherp zijn”

Vahram Gevorgyan. (foto ZB)
Redactie KW

BS Geluveld doet het met zestien punten uit zeven wedstrijden uitstekend in derde provinciale A. Al staan er nu met een uitwedstrijd naar SV Moorslede en een thuismatch tegen KEVC Beselare twee moeilijke wedstrijden op het programma.

“We wisten voor de wedstrijd tegen Comines-Warneton dat de komende drie wedstrijden een uitdaging zouden zijn”, opent doelman Vahram Gevorgyan. “De eerste klus is geklaard, als we ambitie willen hebben om hoog te eindigen moeten we ook proberen de volgende twee belangrijke wedstrijden te winnen.”

De jongens van trainer Thierry Lemaire blinken in alle statistieken uit in het klassement. Met 26 gemaakte doelpunten en slechts zeven tegendoelpunten, heeft Geluveld zowel de beste aanval als de beste verdediging. “Dat is door de inspanning van het hele team en niet de verdienste van één speler.”

BS Geluveld, dat momenteel tweede staat in het klassement, trekt zondag naar Moorslede, dat met slechts één punt minder derde staat. Vahram verwacht dan ook een moeilijke wedstrijd. “Moorslede is een heel goed voetballende ploeg. Voetballend hebben ze misschien iets meer kwaliteit dan ons. Maar wij zullen het opnieuw van ons collectief moeten hebben. Als we hard werken kunnen we daar zeker een resultaat halen”, gaat de doelman verder.

Kampioen

Over de ambitie van BS Geluveld dit seizoen mikt Gevorgyan hoog, maar blijft hij ook realistisch. “Als de gelegenheid zich zou voordoen, zou ik zeer graag eens kampioen spelen. Maar er is een groot verschil tussen zulke uitspraken doen en het effectief waarmaken. Om kampioen te kunnen worden, zullen we elke week scherp voor de dag moeten komen en zo weinig mogelijk steken laten vallen. Een eindrondeticket behalen moet het doel zijn. Alles wat der dan extra zou bijkomen zou mooi meegenomen zijn”, besluit de 32-jarige Menenaar. (BP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier