Tim Langeraet met Dosko (3C) tegen zijn ex-ploeg: “Het wordt een leuk weerzien”

Tim Langeraet. (foto SM)
Redactie KW

Na de 2-1-zege tegen Winkel Sport B staat Dosko Beveren op de vierde plaats in derde provinciale C en is het drie wedstrijden op rij ongeslagen. Daar hoopt trainer Tim Langeraet zaterdag een vervolg aan te breien op bezoek bij SC Oostrozebeke, waar hij als jongeling opgroeide.

“Het klopt dat de wedstrijd tegen Scor voor mij iets speciaals heeft”, bevestig Tim Langeraet. “Ik heb er de jeugd doorlopen tot bij de beloften en woonde er op De Ginste tot ik 24 jaar was. Ik ken er dus nog altijd veel mensen en er komen altijd vrienden af voor dit duel. Het wordt dus een leuk weerzien. Of Scor nog geheimen heeft voor mij? Ik ken de ploeg én het veld, het is altijd zwaar om daar te spelen. Maar we moeten ons eigen spel proberen te spelen en eindelijk eens de nul houden.”

De Doskovieten staan momenteel op de vierde plaats in derde provinciale, maar de verschillen tussen de leider en de middenmoot van de reeks zijn nog steeds miniem. “Alles staat inderdaad bij elkaar. Een keer winnen of verliezen maakt dus een groot verschil qua plaats. Daarom wil ik mij daar nog niet te veel op focussen. We hebben nu nog twee matchen in de heenronde en dan nog Bissegem vlak voor de winterstop. Pas daarna wil ik een eerste balans opmaken. We moeten onszelf geen druk opleggen, maar gewoon goed proberen te spelen en af en toe eens een reeksje neerzetten. Voorspellingen doen, is moeilijk in deze reeks waarin iedereen aan elkaar gewaagd is.”

Voor het duel tegen Scor kent de coach alvast positieve selectiestress. “Iedereen is fit, waardoor het strijden is voor de plaatsjes. Maar liever zo dan spelers te moeten zoeken. Het seizoen is nog lang en we zullen iedereen nodig hebben. Ook de jeugd. Enkelen hebben de voorbije weken hun kans gekregen en bewezen dat we op hen kunnen rekenen”, besluit Tim. (SM)

Zaterdag 4 december om 18 uur: SC Oostrozebeke – Dosko Beveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier